Ecommerce ontwikkeling

Ik ben beschikbaar voor freelance opdrachten
Neem contact opLees meer

Webontwikkeling

Ik beheers HTML, CSS en JavaScript voor het bouwen en aanpassen van e-commerce websites.

Design

Ik creëer intuïtieve, visueel aantrekkelijke en functionele e-commerce websites.

SEO-optimalisatie

Ik verbeter de zichtbaarheid en prestaties van websites met effectieve SEO-technieken.

Veiligheid

Ik implementeer SSL, HTTPS en beveiligingsheaders voor een veilige e-commerce website.

Laat al uw ecommerce wensen uitkomen

Vaardigheden

Website ontwikkeling

Ik heb uitgebreide kennis van programmeertalen zoals HTML, CSS en JavaScript, wat essentieel is voor het bouwen en aanpassen van e-commerce websites.

Responsive webdesign

Ik ben bedreven in het creëren van mobielvriendelijke en responsieve websites die zich aanpassen aan verschillende schermformaten en apparaten.

+

SEO-optimalisatie

Ik heb ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines, zoals het verbeteren van laadtijden, het gebruik van schema markup en het stimuleren van gebruikersbetrokkenheid.

Veiligheidsmaatregelen

Ik ben bekend met het implementeren van SSL-certificaten, het overzetten van websites naar HTTPS en het instellen van de juiste beveiligingsheaders om de veiligheid van e-commerce websites te waarborgen.

+

Content Management Systemen (CMS)

Ik heb ervaring met het werken met populaire CMS-platforms zoals WordPress, Shopify en Magento, waarmee ik e-commerce websites gemakkelijk kan aanpassen en optimaliseren.

Gebruikerservaring (UX) en ontwerp (UI)

Ik begrijp het belang van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website en heb ervaring met het ontwerpen van e-commerce websites die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

+

Sociale media-integratie

Ik kan effectief sociale media integreren in e-commerce websites, inclusief het toevoegen van social sharing buttons en links naar sociale media profielen.

Prestatieoptimalisatie

k ben ervaren in het analyseren en optimaliseren van de prestaties van e-commerce websites, zoals het verminderen van laadtijden en het verbeteren van de algehele gebruikservaring.

Web analytics

Ik heb ervaring met het gebruik van web analytics tools, zoals Google Analytics, om het verkeer en de prestaties van e-commerce websites te monitoren en te analyseren.

Probleemoplossing en debugging

Ik ben in staat om effectief problemen op te sporen en op te lossen die kunnen optreden bij het bouwen of optimaliseren van e-commerce websites.

Als freelance ontwikkelaar begrijp ik als geen ander hoe cruciaal het is om een website te optimaliseren voor zowel zoekmachines (SEO) als gebruikerservaring. Hier zijn enkele belangrijke SEO-aspecten die essentieel zijn voor een succesvolle e-commerce website:

Mobiele optimalisatie: Steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om te internetten en online te winkelen. Het is daarom essentieel om uw e-commerce website te optimaliseren voor mobiele apparaten, zowel voor SEO als voor gebruikerservaring.

Website snelheid optimalisatie: Snelle laadtijden zijn belangrijk voor zowel SEO als gebruikerservaring. Ik kan u helpen de snelheid van uw website te verbeteren door afbeeldingen te optimaliseren, gebruik te maken van een content delivery network (CDN) en HTTP-verzoeken te minimaliseren.

Schema markup: Door schema markup toe te voegen aan uw e-commerce website, kan ik de zichtbaarheid in zoekmachine resultatenpagina’s (SERP’s) verbeteren door aanvullende informatie over uw producten te bieden, zoals prijzen, beoordelingen en beschikbaarheid.

Gebruikers gegenereerde inhoud: Gebruikers gegenereerde inhoud, zoals productrecensies en beoordelingen, kan de SEO verbeteren en gebruikersbetrokkenheid vergroten. Ik kan u helpen deze content effectief te integreren.

Sociale media-integratie: Door sociale media te integreren in uw e-commerce website, kan ik uw zichtbaarheid en bereik vergroten en het verkeer en de verkoop stimuleren. Dit omvat het toevoegen van social sharing buttons en links naar uw social media profielen.

SSL-certificaat, HTTPS-protocol en beveiligingsheaders: Het is van groot belang om algemene veiligheidsaspecten op uw e-commerce website te waarborgen. Een SSL-certificaat en het gebruik van het HTTPS-protocol zijn essentieel voor de bescherming van klantgegevens en transacties. Bovendien kunnen ze de ranking van uw website verbeteren in zoekmachine resultatenpagina’s (SERP’s). Ik kan u helpen bij het implementeren van een SSL-certificaat en uw website overzetten naar HTTPS, waardoor deze als betrouwbaarder wordt beschouwd. Daarnaast zijn beveiligingsheaders belangrijk om uw website te beschermen tegen beveiligingsrisico’s, zoals cross-site scripting (XSS) en clickjacking. Ik kan u ondersteunen bij het instellen van de juiste beveiligingsheaders om de veiligheid van uw e-commerce website te versterken en potentiële bedreigingen te minimaliseren.

Door deze SEO-aspecten in uw e-commerce website ontwikkelingsstrategie op te nemen, kan ik de zichtbaarheid, het bereik en de verkoop van uw website verbeteren. Als freelance ontwikkelaar sta ik klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw e-commerce website voor zowel SEO als gebruikerservaring, zodat u online succes kunt behalen.

Get A Free Estimate