Software development

Als full stack ontwikkelaar heb ik een uitgebreide ervaring en expertise op zowel front-end als back-end technologieën, waardoor ik in staat ben om end-to-end oplossingen te leveren voor complexe e-commerce websites. Hier zijn enkele cruciale aspecten van mijn full stack expertise:

Front-end ontwikkeling

Ik beheers HTML, CSS en JavaScript, en ben bekend met populaire front-end frameworks en bibliotheken zoals React, Angular en Vue.js. Hierdoor kan ik intuïtieve en responsieve gebruikersinterfaces creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Back-end ontwikkeling

Ik heb ervaring met verschillende back-end programmeertalen, zoals Python, Ruby, PHP en Node.js, en ben vertrouwd met het werken met verschillende webapplicatie frameworks zoals Django, Ruby on Rails en Express.js. Hierdoor kan ik robuuste en schaalbare server-side oplossingen ontwikkelen om aan de behoeften van uw e-commerce website te voldoen.

Databasetechnologieën

Ik ben bekend met zowel relationele als niet-relationele databases, zoals MySQL, PostgreSQL, MongoDB en Firebase, en kan efficiënte databasestructuren ontwerpen en implementeren om de gegevens van uw e-commerce website op te slaan en op te halen.

Beveiliging

Ik ben bewust van de beveiligingsaspecten van e-commerce websites, zoals het implementeren van SSL-certificaten, het gebruiken van HTTPS en het configureren van beveiligingsheaders, om de veiligheid van uw website en de gegevens van uw klanten te waarborgen.

Als full stack ontwikkelaar ben ik toegewijd om end-to-end oplossingen te bieden en uw e-commerce website te ontwikkelen en te optimaliseren om u te helpen online succes te behalen. Mijn uitgebreide vaardigheden en expertise stellen me in staat om uw project van concept tot lancering en daarbuiten te begeleiden.

 

API-integratie

Ik heb ervaring met het integreren van externe API’s, zoals betalingsgateways, verzenddiensten en sociale media-platforms, om de functionaliteit van uw e-commerce website uit te breiden en te verbeteren.

Versiebeheer

Ik gebruik Git en GitHub voor versiebeheer, wat helpt bij het stroomlijnen van het ontwikkelingsproces, het bijhouden van codeveranderingen en het effectief samenwerken met andere ontwikkelaars.

Testing en debugging

Ik ben bedreven in het schrijven van testcases en het uitvoeren van testen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de e-commerce website te waarborgen en eventuele bugs of problemen te identificeren en op te lossen.

DevOps en cloud computing

Ik ben bekend met DevOps-praktijken en cloud computing-technologieën zoals AWS, Google Cloud Platform en Microsoft Azure. Hierdoor kan ik e-commerce websites efficiënt en effectief implementeren, schalen en beheren.

Prestatieoptimalisatie

Ik zorg voor snelle laadtijden en responsieve gebruikerservaringen door middel van code-optimalisatie, caching-strategieën en content delivery networks (CDN) om de algehele prestaties van uw e-commerce website te verbeteren.

 

CLient

 • Extra Space

Services

 • Web design
 • UI / UX
 • Website Build

Deliverables

 • 12 Pages
 • Illustrations
 • Icons
 • Styleguide
 • WordPress Build

Other

 • SEO
 • Analytics
 • Social Media

Project Info

Challenge

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur non

Solution

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Curabitur non nulla sit ame

Neem contact met mij op

Ik ben beschikbaar voor opdrachten
Get a Free QuoteMy Portfolio